Kórházbejárás – Jó célokat szolgáló forintok

Kórházbejárás – Jó célokat szolgáló forintok
Nyíregyháza – Útbaigazító táblák segítik a betegek és látogatók tájékozódását az oktatókórházban.

Színes útbaigazító és épületeket jelző táblák könnyítik meg a tájékozódást a látogatók számára a Jósa András Oktatókórházban, a szülészeti épület főbejárata előtt pedig megújult a korábbi elhasználódott, balesetveszélyes burkolat és a gyalogos feljáró – mutatta be büszkén a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület felajánlásai révén megvalósult fejlesztéseket a hétfő bejárás alkalmával dr. Adorján Gusztáv.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója elmondta: a társadalmi szerepvállalás és nagylelkű civil segítség példaértékű megnyilvánulásának köszönhetően a közelmúltban számos időszerű felújítási munkálat, infrastrukturális fejlesztés történt az oktatókórház területén.

– Felismertük, hogy a szép, új épületek környezetének rendbe tétele, csinosítása, az apróbb problémák megoldása csak külső, civil segítséggel valósulhat meg. A 2014-ben alakult, közel félszáz tagot számláló Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesületben kiváló partnerre leltünk ahhoz, hogy jobbá, szebbé tegyük a gyógyító intézményt. Az önzetlen, lokálpatrióta segítők pénzadományából információs táblákat helyeztünk ki, amelyek segítik a betegek, látogatók tájékozódását. A sürgősségi osztályhoz vezető útra nyilakat fogunk felfesteni – mondta dr. Adorján Gusztáv. A nagylelkű adományozókra, civil segítőkre követendő példaként, egyfajta kovászként tekint a kórház vezetése, bízva a karitatív közösségi akció folytatásában.
hirdetés