Korlátozások a Kőbánya-Kispest vasútállomáson

Az amerikai elnök látogatása miatti nem állnak meg a vonatok Kőbánya-Kispesten csütörtök délután 17.30 és 18.30 között.

Ebben az időben a gyalogosok sem használhatják az állomáson a vasúti vágányokat és a metrót, illetve az autóbuszmegállókat összekötő felüljárót – olvasható a MÁV Zrt közleményében.

Az átmenő vonatforgalom zavartalan lesz az állomáson , de az intézkedés miatt az utasok másik pályaudvaron szállhatnak fel, illetve le a vonatokról.

A korlátozás miatt délután fél 6 és fél 7 között három szolnoki személyvonat és egy ceglédi személyvonat nem áll meg Kőbánya-Kispest állomáson.

A Nyugati pályaudvarról Szolnokra 18.13 órakor és a 18.18 órakor induló ceglédi személyvonat a Nyugati pályaudvarról késéssel indul.

A Dankó Pista IC vonat Pestszentlőrinc és Kőbánya alsó állomáson megáll, viszont Kőbánya-Kispest állomáson megállás nélkül áthalad.

16806-os gyorsvonat megáll Budapest-Ferencvárosban és ott vár a zárlat feloldására. Két lajosmizsei személyvonat csak Kispest állomásig közlekedik.

A Kőbánya-Kispestről Lajosmizsére induló vonatok, csak a korlátozás feloldása után – késve – indulnak.

Egy délutáni vonat, amely Kunszentmiklós-Tassról érkezik, pedig csak Budapest-Ferencváros állomásig közlekedik – olvasható a közleményben.
hirdetés