Kormánypártok: az ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad “a migránspárti Soros-hálózat”

Budapest – Az ENSZ egy szélsőségesen migránspárti csomagról szavaz szerdán – ismertette a kormánypártok véleményét az ENSZ globális migrációs csomagjáról a KDNP szóvivője.

Nacsa Lőrinc szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad “a migránspárti Soros-hálózat”, ami folyamatosan a bevándorlásellenes Magyarország ellen uszít. Az ENSZ közgyűlése szerdán szavaz a szélsőségesen migránspárti csomagról, mert világszerte fokozni szeretnék a migrációt és arra szeretnék rákényszeríteni a tagállamokat, hogy az illegális és a gazdasági bevándorlók esetében is alapvető jognak ismerjék el a migrációt – fogalmazott.

Ennek a csomagnak az előkészítésében jelentős szerepet vállalt a “Soros-hálózat” – közölte.

Eközben az Európai Parlament bevándorláspárti többsége is folyamatosan ontja magából a bevándorláspárti javaslatokat – jelentette ki a politikus. Elfogadták a migránsvízumot, újra napirendre tűzték a kötelező kvóták ügyét, folyamatosan egyre több pénzügyi segítséget szeretnének nyújtani a migránsoknak és a Közép-európai országoktól szeretnének elvonni forrásokat, hogy azokat “Soros NGO-inak adják” – mondta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke.

Magyarországot és a többi bevándorlásellenes országot pedig mindenféle eljárással és szankcióval fenyegetik – közölte a képviselő. Budapest utcáin is “akcióban van a bevándorláspárti Soros-hálózat”, ami erőszakos, agresszív tüntetéseket szervez és a bevándorlásellenes nemzeti kormány szeretné megdönteni – jelentette ki.

– MTI –
hirdetés