Korom égett egy kemecsei ház kéményében – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 29-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy családi ház villanyóra szekrénye égett kedden reggel Pátrohán, a Petőfi utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A kisvárdai hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, a lakóépületet átvizsgálták és értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kéményben lerakódott korom égett kedden délelőtt Kemecsén, a Toldi utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították. Mivel az épület fűtését nem tudják más módon megoldani az ott lakók, ezért rokonokhoz költöztek. Személyi sérülés nem történt.

Leszakított egy úttest feletti légvezetéket, melynek következtében megrongált egy lakóház tetején lévő tartóoszlopot és a cserepeket egy tehergépkocsi kedden délelőtt Újfehértón, a Vasút utcában. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, az érintett ingatlanok lakhatók maradtak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés