Kőszikla Szalka szívében

– Ismét színesebb lett városunk kulturális palettája. Március 11-én Kőszikla néven keresztyén könyvesbolt nyílt az OTP mellett.

Korábban is működött már különböző helyszínekkel, most azonban szalkai a tulajdonosa is, ami reményt ad a hosszú távú működtetésre. Az ünnepélyes megnyitó meghitt, bensőséges rendezvény volt a reformátusoknak. Kis templommá, istentisztelet helyszínévé vált az üzlethelyiség erre a kis időre. Igét hirdetett Csűri Lajos lelkész, a Szatmári Egyházmegye sajtóreferense.

Emlékezetessé tette

Az ünnepélyes megnyitást  Szalay László lelkész úr, a Zsinat sajtóbizottságának tagja végezte. Imát mondott Nagy György mátészalkai lelkipásztor. Nem volt nemzeti színű szalagátvágás, de vers, zenés műsor, közös ének és szeretetvendégség tette emlékezetessé az érdeklődőknek a megnyitót.

És mit jelent a név, a Kőszikla? Utalás Pál apostol Korintusbeliekhez írott első levelének 10:4 versére: „És mindnyájan egy lelki italt ittak, mert ittak a lelki k ő sz i k l á b ól, …e kőszikla pedig a Krisztus volt.”

Kívánjuk, hogy minden keresztyén érdeklődő találjon magának  e helyen értékes, lelket gazdagító, építő, hasznos olvasnivalót, hogy szolgáljon gazdag legelőként e hely. Hisszük, hogy zavaros világunkban helye van a nemes értéket hordozó nyomtatott írásnak is városunkban.

-Losonczi Léna-
hirdetés