Köszönet a hölgyeknek

Kirják Róbert ügyvezető igazgató
Kirják Róbert ügyvezető igazgató - © Fotó: Szánkai Nikolett
Nyíregyháza – A Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója és a társulat férfi tagjai is köszöntik a hölgyeket.

Munkám során én magam is abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nőkkel vagyok körülvéve – kedvességüket, türelmüket, segítőkészségüket és támogatásukat szeretném ezúton is megköszönni.

Természetesen nem csak társulatunk remek, a drámairodalom legfelkavaróbb, nagyszabásúbb vagy éppen szeretnivalóbb női sorsait megelevenítő színésznőire, vagy épp színházunk odaadó és fáradhatatlan munkatárs­nőire gondolok ezen a napon, akik esetleg családjuk, gyermekeik mellől jönnek el nap mint nap bekapcsolódni az embert próbáló színházi életformába, hanem azokra a hölgyekre is, akik évről-évre bizalmat szavaznak nekünk, és nézőként részt vesznek előadásainkon, családanyaként gondoskodnak az egész família színházlátogatásáról.

Évadról-évadra próbálunk kedvükben járni, hogy azt az időt, amit nálunk töltenek, valódi kikapcsolódásként éljék meg, jó szívvel, feltöltődve gondoljanak vissza egy-egy előadásunkra – hogy érezzék: a Móricz Zsigmond Színház valóban több mint szórakozás! Isten éltesse ma és az év minden napján önöket, hölgyeim!

– Kirják Róbert ügyvezető igazgató, Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház –
hirdetés