Kövesdi siker a megyein.

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának utolsó, 30. fordulóját rendezték meg a hét végén. A megyei csatát a Mezőkövesd nyerte.

Mezőkövesd – Putnok 4-1 (1-1)

Mezőkövesd, 300 néző. V.: Kiss.

Mezőkövesd: Roza – Galbács, Csatlós, Borsi, Budai, Sivák, Nyeste, Sándor, Ragó, Sajtós (Pál), Dani. Edző: László István, Lengyel Lajos.

Putnok: Regős – Földvári (Fábián), Nagy, Boczki, Pelyhe, Bányász, Sipos, Gál, Füleki (Tóth), Koszta, Sápi. Edző: Koleszár György.

Gólszerző: Ragó (1-0) a 12., Koszta (1-1) a 22., Dani (2-1) az 54, Dani (3-1) a 82., Dani (4-1) a 88. percben.

Kiállítva: Pelyhe (48.).

Jók: az egész csapat, ill. Sipos, Koszta.

László István: – Télen a vezetőségnek három kérése volt tőlem és a csapattól: szerezzünk több pontot mint ősszel, verjük meg a Putnokot és legyünk harmadikok. Sajnos csak kettőt sikerült teljesíteni, így búcsúzom és átadom a helyem az aranyhalnak.

Koleszár György: – Nem bírtunk a 14 kövesdivel.

Ózdi FC – Salgó-Öblös 3-0 (0-0)

Ózd, 300 néző. V.: Kiss.

Ózdi FC: Varsányi – Tóth I., Kiszely A. (Benda), Balogh, Szakács, Lukács, Tóth Zs., Tóth K., Kiszely L., Oltyán (Ragány), Bari (Budai). Edző: Albert Csaba.

Salgó Öblös: Herczeg – Gulyka, Csatlós, Pataki, Dudás, Bartha, Boros, Zsély (Bednár), Ajtai (Kiss), Birincsik, Baragó. Edző: Simon Attila.

Gólszerző: Tóth Zs. (1-0) az 58., Oltyán (2-0) a 60., Tóth K. (3-0) a 73. percben.

Jók: Balogh, Tóth Zs., ill. Birincsik, Pataki, Dudás.

Albert Csaba: – Az utolsó hat-hét mérkőzésen több pontot szereztünk, mint a tavaszi idény első felében, amiért gratulálok a csapat minden egyes tagjának. Külön szeretnék köszönetet mondani a közönségünknek, akik mindvégig kitartottak, és azoknak is, akik valamilyen formában hozzásegítették a csapatot, hogy az NB III-ban szerepelhessen.

Simon Attila: – Az első félidőben jól alakítottuk ki a helyzeteinket, és érzésem szerint két büntetőt sem kaptunk meg. A fordulás után elfáradtunk, ezért gratulálok az Ózdnak a megérdemelt győzelemhez.

További eredmények:

Magyargéc – Kisbágyon elmaradt

Nagyréde – Jászberény   1-1

Nagykáta – Gyöngyöshalász     3-2

Tura – Veresegyház        1-2

Gyöngyös – Gödöllő      2-3

Baglyasalja – Kistarcsa   0-0

 
hirdetés