Közel 200 gyermeket és csecsemőt erőszakolt meg az Egyesült Királyság legelvetemültebb pedofilja

Akt.:
Közel 200 gyermeket és csecsemőt erőszakolt meg az Egyesült Királyság legelvetemültebb pedofilja
© Fotó: National
Richard Huckle szabadúszó fotós, aki 2006 és 2014 között közel 200 gyermeket erőszakolt meg – a legfiatalabb egy hat hónapos csecsemő volt, a legidősebb pedig 12 éves. Most 22-szeres életfogytiglant kapott.

Richard Huckle gyakran megörökítette videón és fényképeken az elkövetett szexuális abúzusokat, a felvételeket pedig megosztotta az interneten – az internet sötét oldalán, a “dark web”-n rendre felbukkantak a videók és a fotók.

Ítélethirdetéskor a bíró megjegyezte, hogy ritka, amikor egy bíró olyan helyzetbe kerül, hogy ennyi szexuális erőszakért kell elítélnie egyetlen embert.

Huckle egyébként nem csak fotókat és videókat osztott meg a neten: még egy kézikönyvet is írt, amiben tanácsokat osztott meg az olvasóival, hogyan válhatnak sikeres pedofílá, és hogyan környékezhetik meg a legtöbb gyermeket. Paedophiles And Poverty: Child Lover Guide című írásában azzla henceg, hogy 191 gyerekkel szexelt már, a legfőbb tanácsa pedig az volt, hogy ha pedofíl vagy, szegénynek kell lenned, mivel a középosztálybeli gyermekek túlságosan védettek, velük nem lehet kikezdeni.

Forrás: metro.co.uk
hirdetés