Közeleg a hozzájárulás befizetésének határideje

Nyíregyháza – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kedden délután rendezte meg a Könyvelők Klubjának soron következő találkozóját, melyen (többek közt) a kamarai hozzájárulás aktualitásairól is informálódhattak a megyei cégvezetők.

Nagyné Varga Katalin, az iparkamara főtitkára, a szervezet Széchenyi utcai székházában megtartott eseményen kiemelte: az 5 ezer forintos hozzájárulás befizetésének határideje március 31-e.

– Minden vállalkozásnak le kellett adnia egy nyomtatványt még 2012-ben. Ha az abban foglalt adatokban változás történt, azt ne felejtsék el jelezni nekünk – hívta fel a hallgatóság figyelmét Nagyné Varga Katalin, majd hozzátette: a változásokat elektronikus levélben vagy postai úton is bejelenthetik az érintett vállalkozások (az e-mail és a postázási cím a www.szabkam.hu oldalon megtalálható).

– Gyakran szembesülünk azzal, hogy egy cég a könyvelője e-mail címét adja meg nekünk, így sok esetben ezért nem értesülnek első kézből a szakmai rendezvényeink helyszínéről és időpontjáról – zárta a főtitkár.

KM-TG
hirdetés