Szponzorált tartalom

2020.09.22. 13:50

“A célunk, hogy szebbé tegyük az emberek otthonát” Biano.hu

Ahogy egyre kényelmesebbé válunk hozzá szokunk, hogy mindent online rendelünk meg főleg a koronavírus óta. Ez igaz a bútor és dekor szegmensre is és ezzel az üzletek is tisztában vannak, hiszen egyre több játékos ajánl e-vásárlási lehetőséget ezen a piacon is.

Forrás: Shutterstock.com

Hogy a rengeteg webshop ajánlatát ne kelljen külön-külön átfutni, bemutatjuk a Biano-t a lakberendezés szerelmesei számára létrehozott portált, ami sikeresen kezdte meg működését Magyarországon is.

A Csehország észak-keleti csücskében található Liberecből induló cég folyamatosan növeli nemzetközi jelenlétét így már Szlovákiában, Romániában, Hollandiában, Portugáliában, de még Braziliában is jelen vannak. Ezek az országok már megtapasztalhatták milyen egyszerűen lehet számos bolt kínálata közül választani, anélkül, hogy végtelen labirintusok között kellene megkeresni új bútorainkat. Az eddig csatlakozott több, mint 1000 webshoppal – melyek közül közel 70 magyarországi bolt az itthoni megjelenést követően pár héten belül regisztrált – hűek tervükhöz, hogy a teljes magyar kínálatot lefedjék.

“Célunk, hogy inspiráljuk az oldalunkra látogatókat és szebbé tegyük az emberek otthonát.” Kezd bele Sebők Álmos a Biano magyarországi régiós vezetője Víziójuk ismertetésébe. “Az online világban manapság a legfontosabb az egyszerű kezelhetőség és átláthatóság. Ezek elvén működik a Biano is ami nem csak felhasználóiknak teszi könnyűvé megtalálni azt, amit keresnek, de csúcskategóriás IT megoldásainkkal és transzparens működésünkkel a partnereinkkel való közös munkát is gördülékenyebbé tesszük. Ezen felül igyekszünk a lakberendezés teljes spektrumát lefedni, a nagybútoroktól kezdve a dekoráción át a konyhai apróságokig. Ehhez arra is szüksége van, hogy felkeressük a hazai kisvállalkozásokat is, hogy a sokszor különleges kínálatukkal bővíthessük palettánkat.”

Ha meglátogatjuk az oldalt a letisztult dizájn segít könnyedén megtalálni, amit keresünk. Kezdhetjük kulcsszavak megadásával, vagy Európában egyedülálló módon elég, ha van egy képünk a kiszemelt bútorról, feltölthetjük azt is és a mesterséges intelligencia által kezelt rendszer, megmutatja az ahhoz hasonló ajánlatokat. Ezután a részletes szűrőkkel finomhangolhatjuk a keresési eredményeket, hogy meglegyen a kívánt kategória. A baloldali menüben tovább szűkíthetjük a keresési eredményeket szín, anyag, méret vagy akár dizájn szerint és sorba rendezhetjük őket ár, szállítási idő vagy akció alapján. Ezt követően a termékre kattintva átírányításra kerülünk az eladó oldalára, ahol befejezhetjük a vásárlást. Felhasználói profil létrehozásával pedig elmenthetjük preferenciáinkat, vagy tovább küldhetjük azokat, hogy közösen tervezhessük meg álmaink otthonát.

Ha szeretné átrendezni otthonát, vagy épp csak feldobni néhány divatos kiegészítővel, ezt legkönnyebben a Biano-n teheti meg.

 

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában