Középiskolás közlekedésbiztonsági kupa versenykiírása

Középiskolás közlekedésbiztonsági kupa versenykiírása
Nyíregyháza – A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei döntőre 2018. április 6-án 12 óráig lehet jelentkezni.

Az ORFK-OBB idén is meghirdeti a felmenő rendszerű Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa versenyt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a megyei döntőt 2018. április 12-én 11 órai kezdettel rendezi a Nemzeti Közlekedési Hatóság Nyíregyháza, Szalag utcai intézményében.

A versenyre jelentkezni 2018. április 6-án 12 óráig lehet a szikszait@szabolcs.police.hu e-mail címen. A versenyen részt venni csak a határidőre történő előzetes jelentkezés után lehetséges.

Részvételi feltételek

A versenyzők három kategóriában mérik össze tudásukat:

1. kerékpár

2. segédmotoros kerékpár

3. személygépkocsi

Egy versenyző csak egy járműkategóriában indulhat! Versenyző csak középfokú oktatási intézmény (szakmunkásképző, szakközépiskola vagy gimnázium) tanulója lehet. A 2. illetve 3. kategóriában induló versenyzőnek az adott járműre érvényes vezetői engedéllyel kell rendelkeznie. Valamennyi versenyzőnek vezetésre képes állapotban kell lennie. Nem kizáró ok, ha a kerékpáros kategóriában induló versenyző rendelkezik vezetői engedéllyel. A versenyre jelentkező intézményeknek csapatot kell indítaniuk. Előzetes megegyezés alapján lehetőség van „csonka” csapattal való indulásra is.

A nevezési lap innen letölthető.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés