Középiskolások kupája Kisvárdán

By Tancsik Róbert
Akt.:
Középiskolások kupája Kisvárdán
Középiskolások kupája Kisvárdán
Kisvárda, Záhony – A napokban a kisvárdai sportcsarnokban bonyolították le az MLSZ és a Coca-Cola Magyarország által meghirdetett középiskolás labdarúgó bajnokság egyik területi döntőjét.

A versengésben, amelybe igazolt játékosok nem kapcsolódhattak be, öt felső-szabolcsi középiskola nyolc csapattal vett részt. A két négyes csoport egyikében a kisvárdai Bessenyei Gy. Gimnázium, a Református Gimnázium és a Szent L. Katolikus SZKI mellett a záhonyi Kandó K. Középiskola csapata szerepelt, míg a másikban az ugyancsak kisvárdai II. Rákóczi F. SZKI és a Szent L. Katolikus SZKI két csapata mellett a záhonyi Dr. Béres J. Kollégium együttese mérkőzött. Lőrincz Árpád megyei MLSZ koordinátor megnyitója után a csapatok körmérkőzéses formában mérték össze felkészültségüket, majd a két csoport azonos helyezettjei döntötték el egymás között a végső helyezéseket.

Ennek nyomán a Bessenyei Gy. Gimnázium csapata (felkészítő tanár: Juhász Béla) szerezte meg az elsőséget a záhonyi Dr. Béres J. Kollégium együttese (Pócsik László) és a Református Gimnázium gárdája (Borbély Gábor) előtt. A dobogós csapatokat oklevéllel és felszerelésekkel jutalmazták meg a szervezők.
Tavasszal a szabadtéren, várhatóan a Záhonyi VSC sporttelepén megrendezésre kerülő újabb kör után dől el, hogy mely iskolák labdarúgói jutnak be a megyei döntőbe.
hirdetés