Közokirat-hamisítás miatt körözték – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. október 23-án a megyeszékhelyen elfogták D. József 20 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt körözést adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság 2016. október 23-án őrizetbe vett egy 16 éves hodászi fiút, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést adott ki.

A Csengeri Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2016. október 23-án Kishódos külterületén elfogták D. Edina 28 éves tunyogmatolcsi lakost, aki ellen a Fehérgyarmati Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a nőt a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság előállították, majd felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

A csengersimai határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2016. október 23-án egy személygépkocsival közlekedő 45 éves török állampolgár. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a külföldi férfi ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés