Közokirat-hamisítás miatt kötözték a mátészalkai férfit – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2017. november 20-án elfogtak egy 25 éves ibrányi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2017. november 20-án Mátészalka belterületén elfogtak egy 47 éves helyi lakost, akinek a Miskolci Járásbíróság közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt tárgyalási őrizetbe vételét rendelte el. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2017. november 20-án elfogtak egy 29 éves tiszakerecsenyi lakost. A férfi a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, amit a Vásárosnaményi Járásbíróság elzárásra változtatott át. Az egyenruhások a férfit őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés