Közös horgászverseny Sóstón

Közös horgászverseny Sóstón
Nyíregyháza, Sóstó – Szombat délelőtt közös horgászversenyt rendezett a Nyíregyháza- Sóstó Gyógyfürdői Horgászegyesület, a Sóstó- Gyógyfürdők Zrt., az International Police Association Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, ahonnan három kirendeltségről is neveztek csapatok.

Már korán reggel elfoglalták a versenyzők a helyüket a sóstói tó partján, ahol egy horoggal, úszós vagy fenekező módszerrel szerelve lehetet kifogni a halakat.

A zsűri a mérlegelés után az első három versenyzőt díjazta mind felnőtt, mind ifjúsági kategóriában.

A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség csapatából Tolnai Ferenc tű. főtörzsőrmester, nyíregyházi hivatásos tűzoltó a második helyezést érte el, fia pedig az ifjúsági kategóriában szintén a második legjobb lett. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai az első és a harmadik díjat vehették át.

Az elismeréseket Dr. Isaák László a Sóstó Gyógyfürdői Horgászegyesület elnöke, Kormos László, az IPA Szabolcs Megyei Tagszervezetének elnöke, illetve a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Takács Tibor tű. százados adták át.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés