Sport

2013.05.28. 13:52

Kétesélyes az ellenfél kiléte

A Szeged vagy a Cegléd ellen játszhatja az NB II-be jutásról döntő osztályozót a Várda SE futballcsapata.

A Szeged vagy a Cegléd ellen játszhatja az NB II-be jutásról döntő osztályozót a Várda SE futballcsapata.Kisvárdán már az osztályozóra készülnek. Ugyan az NB III-as futballcsapatnak még van egy mérkőzése a Tisza-csoportban, de a Baktalórántháza elleni szombati találkozónak igazából csak az a tétje, hogy milyen lesz az alaphangulata a lefújást követő bajnoki bankettnek.

A Várda SE vezetői, játékosai és persze a szurkolói is azon sakkoznak, hogy melyik csapat lesz az ellenfél az NB II-be jutásról döntő június 8-i és 15-i osztályozón. A februárban elkészített sorsolás alapján a Tisza-csoport bajnoka a Keleti csoport hetedik helyezettjével találkozik, az első mérkőzés az alacsonyabb osztályú gárda, vagyis a Várda SE otthonában lesz. Még kétesélyes, hogy jövő szombaton kit lát vendégül Révész Attila legénysége, hiszen a hetedik helyre a pozíciót momentán birtokló Szeged 2011 és a Cegléd pályázik.

Ha a Bakta elleni meccs után lesz is bajnoki körtánc, Révész Attila edző nem biztos, hogy ki tudja belőle venni a részét. A tréner lábából ugyanis most vették ki a csavarokat az öt évvel ezelőtti térdműtétjét követően, így szombaton még bicegősre veszi a figurát. A beavatkozást Székesfehérváron végezték, ahol a három hete megsérült, térdoperációra váró játékosnak, Brankovics Péternek is jelenése volt. A középpályás sérült testrésze azonban gyulladásban van, így csak a jövő héten kerülhet sor a porc- és szalagműtétre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!