Közösen ropják majd a táncot a vadászok

Akt.:
Az első bál házigazdái a Báthori István Vadásztársaság tagjai lesznek
Az első bál házigazdái a Báthori István Vadásztársaság tagjai lesznek
Nyírbátor – A vadászok nemcsak az erdőt-mezőt járják nagy lelkesedéssel, hanem szeretnek mulatni, s erős közöttük az összetartás is. Ezért döntött úgy hét vadásztársaság, hogy közösen bált tartanak a nyírbátori Somos rendezvényházban február 13-án. A mulatságon a zenét a nyíregyházi LK-Beat együttes szolgáltatja majd.

Az ötletet az első bál szervezője és egyben fővédnöke, a nyírbátori Báthori István Vadásztársaság elnöke, Prokob János vetette fel azon az ünnepségen, amit 2015 novemberében a vadásztársaság megalapításának hetvenedik évfordulójára rendeztek a Korhányi Vadászháznál. Hogy a kezdeményezés folyamatos legyen, ezért a 2017-es bál „indítás” kulcsát Tamás György, a Pócspetri Mohos-menti Vadásztársaság elnöke fogja átvenni. Ezt követően körbejár a rendezést jelentő kulcs a hét társaság között. A rendezvényen elismerések is gazdára találnak majd. Mindegyik vadásztársaság jelöl majd évente ugyanis egy-egy vadászt az „év legjobb vadásza” kitüntető címre, akik ezt a díjat a bál keretében vehetik át.

KM


A résztvevő társaságok

Báthori István Vt. (az elnök: Prokob János), Fedics Mihály Vt., Nyírbátor (dr. Petis Mihály), Bogát-Hubertus Vt., Nyírbogát (Vasvári István), Balkány-Nyírgelse-Szakoly Vt. (Birtók Ferenc), Pócspetri Mohos-menti Vt. (Tamás György), Éden Vt., Nyírbátor (Szarka György), Ófehértói Völgyfű Vt. (Bartha Imre)
hirdetés