Kudarcot vallott az építkezés Mátészalkán

Siska Attila jobbára eddig sem ült a kispadon, amely most „gazdára vár” Mátészalkán
Siska Attila jobbára eddig sem ült a kispadon, amely most „gazdára vár” Mátészalkán
Mátészalka – Edzőváltás Mátészalkán: Siska Attila távozott, egyelőre házon belül oldják meg a csapat irányításával járó feladatokat.

A hivatalos változatnál maradva: a Mándok elleni hazai vereség, illetve a sikertelennek ítélt őszi szereplés hatására edzőváltás történt a Kelet Takarék megyei első osztályban érdekelt mátészalkai futballcsapatnál. A táblázaton tizenkettedik helyen táborozó szatmári egyesület vezetői nem kapkodnak, egyelőre házon belül oldják meg a szakmai munka irányítását, egyben keresik a legoptimálisabb megoldást.

– Tavaly óta sem más ember, sem más edző nem lettem – nyilatkozta a távozó tréner, Siska Attila. – Egy éve sikerült a tűzoltás, idén viszont kudarcot vallott az építkezés. Mivel egy edzőt még az amatőr futballban is az eredményei minősítenek, így akkor vagyok korrekt, ha engedem, hogy a játékosaim új impulzusokat kapjanak, amivel kilábalhatnak a hullámvölgyből. Egy biztos, a legnagyobb szurkolójuk én leszek! Mátészalkán továbbra is foglalkozom a gyermek labdarúgással, egyébként is szerintem ez a profilom. Mivel a közelmúltban kétszer is ugyanabba a folyóba léptem, csupán egyetlen célom marad: jó magyar játékosokat nevelni a hazai focinak.

Mindenesetre a szalkaiaknak már a soros fordulóban rázós feladatuk lesz: szombaton az ugyancsak pontokra „éhes”, tizenegyedik pozícióban posztoló Tuzsér otthonában lépnek pályára.

KM-KT
hirdetés