Kuka lángolt Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. augusztus 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kettéhasadt egy hat méter magas fa kedden délután Nyírbátorban, a Munkácsy sétányon, ahol a közlekedést akadályozta. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Kisebb területen gyulladt meg a száraz aljnövényzet kedden délután egy nyíregyházi zárkertben, a Deák Ferenc utcában. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.
Tiszavasváriban, a Víg utcában, egy üres telken is hasonló feladathoz riasztották a város önkormányzati tűzoltóit, akik egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Teljes terjedelmében égett egy szeméttároló konténer kedden este Nyíregyházán, a Dália utcában. Az egy köbméteres tároló a tűzben megsemmisült, a tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés