Kulcsárra emlékeztek

Kocsis Böbe
Kocsis Böbe
Kovács Erzsébet egykor szintén kiérdemelte a Világ Legjobb Női Kézilabdása címet, játszott Kulcsár Anita ellen -és mellett, most a Dunaferr Női Kézilabda Kft. ügyvezető igazgatója. 

Nem volt kérdés csapaton belül, hogy elfogadjuk Szerencs meghívását. Ugyan egy komoly meccset játszottunk tegnap, elfáradtunk, de senkiben nem merült fel az Észak-Magyarországi utazás visszautasítása. Szomorú az apropó, persze hogy jobb lett volna Anitával együtt érkezni, de ilyen a sors. Anita örökké élni fog a szívünkben, csapatunk soha nem fogja elfelejteni – mondja a mindenki által Böbének becézett sportkiválóság.

 – Anita iszonyatosan jó játékos volt, nagyon sokat tett a csapatért, a válogatottért, a magyar színekért – mondja Böbe, aki elmondhatja, talán a legjobb volt a kapcsolata Kulcsár Anitával. – Volt időszak, amikor riválisak voltunk – folytatja a visszaemlékezést az egykori beállós – harcolt azért, hogy kiszorítson a válogatottból, ellentét azonban soha nem volt köztünk. Azután sokat játszottunk együtt, ő fiatal volt, én egy kicsit idősebb.

Minden tanácsomat elfogadta, különösen akkor, amikor már mint vezetője voltam a teamnek, lehettem részese eredményeinek, gondolok itt az EB-re is. Természetesen azok voltak a legszebb időszakok számomra, amikor Anita maga kérte bizonyos dolgokban a véleményeimet, tanácsaimat és láttam, érzékeltem, hogy magáévá teszi azokat. Igazi barátság volt ez kettőnk között – mondta Kocsis Böbe.
hirdetés