Küldjön hírt! – Delegáció utazik Felvidékre

Küldjön hírt! – Delegáció utazik Felvidékre
Kisvárda – A szlovákiai Nagytárkány önkormányzatának, a Csemadok helyi szervezetének, a bodrogközi és ung vidéki közművelődési intézet kassa megyei kulturális központjának a meghívására, 40 fős kisvárdai kulturális delegáció utazik a felvidékre.

Részt vesznek a 2016. október 15-én Nagytárkányban megrendezendő kulturális hagyományőrző művészeti csoportok nemzetközi találkozóján. A delegáció tagjai: a Dombrádi Hagyományőrző Csűrdöngölő Néptánc Együttes, a Tuzséri Garabonciás Citerazenekar, valamint a van esély közhasznú egyesület tagjai.

Fellépnek és közreműködnek a hagyományőrző művészeti csoportok felvonulásán és az egész napos kulturális programban, a népi mesterségek bemutatóin. A kisvárdaiak immár negyedszer vesznek részt ezen a felvidéki programsorozatban.

– Pribula László –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés