Küldjön hírt! – Sóstóhegyen is megjelent a farkasember?

Akt.:
Küldjön hírt! – Sóstóhegyen is megjelent a farkasember?
© Illusztráció: Listverse
Sóstóhegy – Egy szeptember végi reggelen a 12 éves kisfiam biciklivel ment iskolába. Sóstóhegyen lakunk, innen ment a Pazonyi út felé, az Aranykalász soron keresztül Ilona tanyának. Ezen a reggelen azonban rövidíteni akart, és Ilona tanyánál nem a Pazonyi út felé, hanem a Tesco mögötti lakópark felé vette az irányt – írja olvasónk.


Ez is aszfalt út, sokan járnak erre autóval, biciklivel, gyalog, sőt lovakkal is. Az út mentén legelő, gyümölcsös, és kukoricatábla van, és van egy patak is, ami általában inkább csak egy mocsaras ér. Amikor az ezen átvezető hídhoz ért a bicikliző fiam, egyszer csak a semmiből keresztül szaladt előtte egy nagy valami, ami elmondása szerint kb. két méter magas volt, hosszú lábai és zömök felső teste volt, amit hosszú fekete szőr borított, és miközben átszaladt előtte, ránézett. A szemei gyilkos tekintetettel villantak a kisfiamra, aki úgy megijedt, hogy teljes erővel biciklizett tovább, miközben hallotta, hogy az út menti kukoricás is susog mellette, vagyis követi a valami..

Amikor percek múlva már nem hallotta, megállt és felhívott, hogy elmondja mit látott. Remegett a hangja, mondtam, hogy érte megyek, de azt mondta nem kell, már nem követi a lény, megy az iskolába.

Próbáltam megnyugtatni, hogy biztosan csak egy hajléktalan volt, és ha meg akarta volna támadni, akkor meg is teszi, nem ugrik át előtte.

Két órával később ismét csörgött a telefonom, az osztályfőnök volt, hogy gyermekem még mindig remeg, bár ők is kifaggatták, el is mondta az osztálynak sőt le is rajzoltatta vele, mit látott.

Őszintén, nem tudtam hova is fordulhatnék, ahol komolyan is vesznek minket.

Ezt azóta sem felejtjük, bár azt ténylegesen nem gondoltam volna hogy igen, akár farkasember is lehetett, amíg a nemrégen megjelent híreket nem olvastam.

Látta még valaki? – tette fel a kérdést olvasónk.


Tarpa - Az öcsémet vittem hazafelé a kollégiumból. Idén márciusba, mikor a nagy hó leesett, és akadályozta a közlekedést A kocsival áthaladtunk Vásárosnaményon, de aztán Tarpa környékén lerobbant a járgány - írja olvasónk. Próbáltam megjavítani, mire hossza győzködés után az öcsém rávett, hogy kihí...

Gergelyiugornya, Vásárosnamény - Idén is szép számban kaptunk Halloween-i kísértetsztorikat olvasóinktól. Ezúttal még egy hátborzongató farkasember történet is érkezett. Kocsmázásból tartottam haza Vásárosnaményból Gergelyiugornyára hajnali háromkor. Az utam a Tisza-hídhoz menet az erdőn vezetett...
hirdetés