Különben nem szállnak ki ép bőrrel…

Akt.:
A baleset újfehértói szenvedő alanyai, akik a pályán is főszerepet játszottak: Tóth Szabolcs (16), Kántor Ferenc (középen) és Szilágyi Ákos (jobb szélen)
A baleset újfehértói szenvedő alanyai, akik a pályán is főszerepet játszottak: Tóth Szabolcs (16), Kántor Ferenc (középen) és Szilágyi Ákos (jobb szélen) - © Fotó: Pusztai Sándor
Újfehértó – Közel volt a betonoszlop, de az újfehértói futballisták baj nélkül megúszták a balesetet.


Szerencsés kimenetelű karambolt úszott meg négy újfehértói futballista vasárnap. Igaz, ami igaz, valóban „mákjuk” volt, pláne, hogy minden, jó, ha jó vége: a nyírlugosi fellépésre suhanó, az autóval az árokban landolt futballisták győzelemhez segítették a hatodik helyen táborozó megyei másodosztályú csapatot. Olyannyira, hogy a verdában ülők közül Tóth Szabolcs mindjárt két gólt szerzett, ugyanakkor Szilágyi Ákos és Kántor Tamás betalált, vagyis a kalamajka valóban emlékezetesen sült el.

– Négyen, Juhász Csaba, Kántor Tamás, Tóth Szabolcs és jómagam utaztunk a kocsiban – mesélt a kalandosan alakult túráról Szilágyi Ákos, aki nem mellesleg az Újfehértó játékos-edzője. – Egy kanyart rosszul vettünk be és a túloldali árokba kötöttünk ki: a legszerencsésebb módon történt minden, mert, ha egy méterrel arrébb érkezünk, akkor valószínűleg a kocsi rommá törik, mi pedig nem szállunk ki ép bőrrel belőle. Közel volt ugyanis egy betonoszlop, jobb nem belegondolni abba, mi lett volna, ha annak csapódunk. Természetesen megijedtünk, de igazából nem volt idő felfogni sem az egészet, igyekezni kellett a meccsre. Kereket cseréltünk, majd egy másik autóval mentünk tovább. Az öltözőben még téma volt a baleset, de úgy hiszem, az előzményekhez képest már higgadt fejjel léptünk pályára, meg is lett az eredménye. Mindenki betartotta, amit előtte megbeszéltünk, szép győzelmet arattunk Lugoson, pedig oda nem nyerni a csapatok.

KM-KTSporthírek


hirdetés