Különleges villámcsődület és Hírek360-premier a Kossuth téren

Különleges villámcsődület és Hírek360-premier a Kossuth téren
Nyíregyháza – Péntek délután az ország és a megye első 360 fokos videókat forgató helyi hírportálja várja az érdeklődőket.

Április 20-a fontos nap lesz Nyíregyháza életében, hiszen azon a napon rendezik a Hello, Nyíregyháza! programjait. De fontos dátum ez a Kelet-Magyarországot is kiadó Inform Média Lapkiadó Kft. legfiatalabb stábja számára is, akik különleges meglepetéssel szolgálnak az érdeklődőknek.

Mosoly az arcokon

Az Észak-Kelet-Magyarországon működő Hírek360 munkájáról készült imázsfilmet először a nyíregyházi közönség láthatja majd, egy nagyszabású flashmobot követően. Az ország és a megye első 360 fokos videókat forgató helyi hírportálja Nyíregyháza két meghatározó csapatát kérte fel, szórakoztassák rendható villámcsődülettel a közönséget. Az egyelőre titok, hogy mit fognak előadni a Hang-Szín stúdió növendékei, köztük a Voice Evolution és a ZiG-Singers néhány tagja, valamint az Y2K táncosai, egy azonban biztos, érdemes lesz kilátogatni a Kossuth térre pénteken 16.30-tól, hiszen a rendhagyó esemény biztosan mosolyt csal majd az arcokra. Természetesen azok sem maradnak le, akik nem tudnak résztvenni az előadáson, hiszen a hirek360.hu oldalon megtekinthetik majd a produkciót, természetesen 360 fokos videón.

KM
hirdetés