Kulturvadász “vadászt” keres

Kulturvadász “vadászt” keres
Az autópálya mellett felállított megaplakáton próbál “vadat szelidíteni” a miskolci kulturavadász.  video

Kerekeken guruló rendhagyó sajtótájékoztatón mutatta be legújabb termékét a miskolci Ifjúsági és Szabadidő Ház csütörtökön délelőtt. A média képviselőt ugyanis autóbuszon vitték ki a tetthelyre, mármint ahhoz a két megaplakáthoz, melyek a megyehatáron, az M 3-as autópálya 141-es kilométerkövének mindkét oldalán hirdeti Miskolc aktuális kulturális programját. Azt az internet címet, ahol a programokról, szálláshelyekről és a kultúra tágabb értelmezési körébe illő információkat teszi közzé.

Üzemeltetőt keresnek

Elég beírni a számítógépbe a “www.miskolcikulturavadasz.hu” címet és a világhálón bárki képet kaphat az aktuális történésekről, levadászhatja az értékes információt. Azt, hogy hova érdemes menni, mit láthat a nagyérdemű, vagy éppen hol hajthatja álomra a fejét az ide látogató turista. Ezért szerepel a “kulturvadasz” szó a címben – mondta Csóka Edit, az ifjúsági ház főtanácsosa, az ötlet kitalálója és megvalósítója. A honlapot három hónapig az ifjúsági ház tölti fel friss információkkal, majd várják a pályázót, aki üzemeltetné a portált.

Szót kapott Mészáros Andrea ügyvezető is, annak cégnek az első ember is, aki szponzorként támogatta projekt megvalósulását. Csóka Edit ugyanis rámutatott, hogy a honlap, a megaplakátok elkészítése, és a két hónapra szóló bérleti díj költsége meghaladta az egymillió forintot. Pályázati pénz és a szponzori támogatás nélkül nem valósulhatott volna meg Miskolc legújabb kulturális és idegenforgalmi hírverője.
hirdetés