Kultúrvarázs mellé nívós tavaszi ajánlatok

A turisztikai kiállításon 23 országból több mint 300 kiállító kínálatából válogathattak a látogatók
A turisztikai kiállításon 23 országból több mint 300 kiállító kínálatából válogathattak a látogatók - © Fotó: MTI, Marjai János
Nyíregyháza – Huszonhárom ország több mint háromszáz kiállítójának kínálatát mustrálhatták az Utazás 2017 rendezvényre kilátogatók. Az idén negyven éves turisztikai seregszemlének ezúttal is a Hungexpo Budapesti Vásárközpont adott otthont.


– Érdekes a trend: az érdeklődők számában érzékelhető volt, hogy az emberek nagy része már online módon foglalja a nyaralását Magyarországon. Ezzel együtt körülbelül harmincezren vettek részt a kiállítási forgatagban. Annak ellenére, hogy az ajánlatok megtalálhatóak az interneten, beigazolódott: még mindig szükség van nyomtatott kiadványokra. Továbbra is sokan keresik a térképeket – osztotta meg tapasztalatait Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. – A mi standunknál folyamatos volt a sokaság, népszerűnek bizonyult a szálláshelyeink konkrét csomagajánlata, amelyeket most egy új, Tavaszi ajánlatok elnevezésű kiadványban foglaltunk össze.

Az évszakhoz kötődő egy–két éjszakás ajánlatok mellett a nagyrendezvények iránt érdeklődtek, ugyanis többen ezeknek az időpontjához igazítják majd a nyírségi utazásukat. Igen kelendő kiadvány volt a Nyíregyházi Kultúrvarázs, mely az éves rendezvényeket tartalmazza. Természetesen továbbra is az állatpark és az élményfürdő van szem előtt, és kértek ajánlatot osztálykirándulásra is. Mindenképpen hasznos volt aktív részeseinek lennünk a kiállításnak.

Az Utazás 2017 belföldi dísz­vendége az Európai ifjúsági olimpiai fesztivált rendező Győr, a külföldi Oroszország, a kulturális díszvendég pedig Pannonhalma volt.

KM–LTL
hirdetés