Kúsztak másztak, lőttek leendő honvédeink

Kúsztak másztak, lőttek leendő honvédeink
© Fotó: Pusztai Sándor
Baktalórántháza – Baktalórántházán a Vay Szakközépben tartották meg szombaton, a Honvédelmi Sportnapot, melynek keretén belül légpuskás lövészet, air-soft lövészet, katonai önvédelem, tájékozódás, és egészségügyi ismeretek sokaságát szerzték meg a résztvevő általános ill. középiskolai diákok.

Ez már egy kibővített Honvédelmi Sportnap mely az első februári rendezvényhez hasonlóan a megye sok településéről fogadta a résztvevőket. Az alapokat, sorakozó, vonalban, oszlopban vonulás, tájékozódás, még akkor is hasznos tudást ad, ha végül valaki mégsem akarna fegyvert fogni a kezébe. Ugyanakkor, ha valakit nem riaszt a sár, eső, a természet és úgy érzi a hazát szolgálni nem csak hasznos, de hivatás is, az előtt a katonai pálya is nyitva marad.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Sporthírek


hirdetés