Küzdeni, amíg csak lehet

Leiter Imre erőteljes játéka lendíthet a Nyírbátoron
Leiter Imre erőteljes játéka lendíthet a Nyírbátoron - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A nyírbátoriak ismét a tisztes helytállásban bíznak a tavasszal különösen jól szereplő Szigetszentmiklós ellen.

Ez sem lesz pofonegyszerű. Sőt! A Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapatának soros ellenfeléről, a Szigetszentmiklósról sokat elárul, hogy a legutóbbi körben „elkapta” a tabellán második, mindössze három vereségnél tartó Algyőt. Így, persze a sereghajtó nyírségieknek még hazai pályán (szombat, 18 óra) is fel kell kötni azt a bizonyost, ha partiban akarnak lenni az előkelő ötödik pozícióban tanyázó látogatókkal.

– Ugyanaz tudom mondani, mint legutóbb, a Nyíregyháza elleni meccs előtt: a tisztes helytállás lehet a legfőbb célunk – taglalta Kovács László, a Nyírbátor játékos-edzője. – Egyértelmű, hogy nem mi vagyunk ennek a meccsnek az esélyesei, ezzel, persze nem mondtam semmi újdonságot. Ráadásul a Szigetszentmiklós nagyon jól szerepel tavasszal,a lerohanásai veszélyesek, sok gólt szerez, ezt próbáljuk valamilyen formában megakadályozni. Küzdeni fogunk és reméljük, minél tovább szorossá tudjuk tenni a találkozót.

KM-KT

Címkék: ,hirdetés