Helyi közélet

2016.09.19. 13:45

Videó: Börtön vagy kártérítés jár a levágott láb után?

Nyírkáta - Az ország eddig legnagyobb biztosítási ügye, vagy az ország legnagyobb biztosítási csalása. Egy nyírkátai férfi, Sándor az ügy főszereplője, aki két évvel ezelőtt a vonat alá került, és mindkét lábát elvesztette. Sándor korábban majdnem 30 biztosítást kötött, ezért járna neki most a hatalmas összeg. Vagy, ha úgy ítélik meg, hogy csalt, akár 10 év börtön - <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hazonkivul/borton-vagy-karterites-jar-a-levagott-lab-utan" target="_blank">derült ki a Házon kívül riportjából</a>.

Nyírkáta - Az ország eddig legnagyobb biztosítási ügye, vagy az ország legnagyobb biztosítási csalása. Egy nyírkátai férfi, Sándor az ügy főszereplője, aki két évvel ezelőtt a vonat alá került, és mindkét lábát elvesztette. Sándor korábban majdnem 30 biztosítást kötött, ezért járna neki most a hatalmas összeg. Vagy, ha úgy ítélik meg, hogy csalt, akár 10 év börtön - derült ki a Házon kívül riportjából.

Sándor akkurátus ember és kitart az igaza mellett, hogy véletlenül esett a vonat alá, az ügyészség viszont nem ezt gondolja. Sándor ügye már bejárta a sajtót, de nyilatkozni csak Szondi Vandának nyilatkozott.

Forrás: rtl.hu


Nyírkáta - Vádat emeltek egy biztosítási csalás miatt vonat alá fekvő nyírkátai férfi ellen, akinek a megrendezett baleset után mindkét lábát amputálni kellett.

Nyírkáta – A helyiek nem értik, hogy feküdhet valaki direkt a vonat alá. Furcsa embernek ismerték meg Cs. Sándort.

Egy nyírkátai férfi 2013-ban és 2014-ben több biztosítást is kötött saját magának, majd a nyírcsászári vasútállomáson bemászott egy mozgó vonat alá, amely átment a lábán. Mivel nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, az alsó végtagjait amputálni kellett. Vékony Zsolt jegyzete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában