SZON - PR cikk

2016.07.22. 15:29

Profirent, az ország vezető gépkölcsönző társasága

"Teljeskörű szolgáltatásainkkal kényelmet és biztonságot nyújtunk ügyfeleink számára."

"Teljeskörű szolgáltatásainkkal kényelmet és biztonságot nyújtunk ügyfeleink számára."

A Profirent, több mint 20 éves tapasztalattal, az építkezés minden munkafázisára kiterjedő gépparkkal és szervizhálózattal egyedülállóak az építő-piacon. Sikerük kulcsa a vállalati kultúrában és a szakértelemben rejlik. Megbízható, minőségi gépeket és eszközöket bérelhet vagy vásárolhat a Profirenttől.

Kínálatuk fedi a teljes palettát a lakosság számára szükséges egyes termékektől kezdve, egy teljes projekthez elengedhetetlen eszközök biztosításáig. Több ezer építőipari gép és eszköz egyre bővülő körét kínálják. Professzionális bérleti megoldásokat nyújtanak, mellyel leegyszerűsítik a megrendelők munkáját, mindemellett komplett szolgáltatási rendszerrel állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Bérlés esetén a karbantartást, szervizelést és esetlegesen üzemeltetését is vállalják. Szakképzett kollégáik segítenek a feladathoz és a helyszíni adottságokhoz legmegfelelőbb eszközök, gépek és szolgáltatások kiválasztásában. Az ország egész területén díjtalanul kimennek helyszíni felmérésre. A legkisebbtől a legnagyobb eszközig biztosítják a szállítást az ország egész területén. Miután megtervezték és leszállították, telepítik és be is üzemelik az eszközöket. Nagy gyakorlattal rendelkező gépkezelőik bármikor állnak ügyfeleik rendelkezésére. Országos szervizhálózatukkal támogatják a napi zökkenőmentes munkát.

Egy helyről közel 150 termékkategória közül választhat. Motoros áramfejlesztők, fűtőberendezések, légszárító berendezések széles választékát, komplett homlokzati állványrendszereket kínálnak, az egyszerűtől a bonyolult ipari állványozásig. Az építési felvonók területén is minden igényt kielégítő a választékuk a  legkisebbtől a legnagyobb teherbírásig. Földmunkagépeikkel, teleszkópos rakodóikkal, úthengereikkel gyerekjáték a munka! Iroda- és raktárkonténerekkel, mobilkerítésekkel, nagymértékben növelhető a kiviteli munkaterületek védettsége. Személyemelőinkkel pedig szinte bármilyen emelővel elvégezhető munkára megoldást kínálnak.

Könnyítse meg ház körüli munkálatait is a Profirent minőségi gépeivel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában