Labdarúgó NB I – Két Puskás-gólra csak egy újpesti jutott

Akt.:
Felcsút – A Puskás Akadémia az első félidőben megszerzett kétgólos előnyéből egyet megőrzött a vendég Újpest ellen szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

OTP Bank Liga, 19. forduló:

Puskás Akadémia FC – Újpest FC 2-1 (2-0)

Felcsút, 1328 néző, v.: Iványi

gólszerző: Diallo (7.), Perosevic (37.), illetve Obinna (57.)
sárga lap: Knezevic (3.), Spandler (71.), Csilus Á. (74.), illetve Novothny (43.), Tischler (64.), Obinna (82.)

Puskás Akadémia:

Hegedüs L. – Csilus Á., Vanczák, Spandler, Balogh B. – Márkvárt (Zsidai 67.), Mevoungou (Bacelic-Grgic 77.), Szakály P. – U. Diallo (Szécsi 83.), Perosevic, Knezevic

Újpest:

Pajovic – Pauljevic (Mohl 81.), Litauszki, Pávkovics, Balázs B. – Windecker, A. Diallo, Obinna, Nagy D. (Tischler 46.) – Simon K., Novothny

Az első félidő alaphangját megadta a gyors gól, melyet a Puskás Akadémia szerzett Ulysse Diallo révén. Innentől kezdve a hazaiak a kontratámadásokra rendezkedtek be, míg az Újpest ugyan többet birtokolta a labdát, de néhány helyzeten kívül többre nem futotta erejéből. Nem úgy a felcsútiaknak, akik Perosevic pontos lövésével még szünet előtt kettőre növelték előnyüket.

A fordulást követően szépített az Újpest: Obinna egy nagy védelmi hibát használt ki. A gól után még nagyobb sebességre kapcsoltak a vendégek, de csak kapufáig jutottak, így a helyzeteit jobban kihasználó Puskás győzni tudott.

– MTI –
hirdetés