PR cikk

2019.10.17. 13:14

A minőségi LED izzókról

Az S-LIGHTLED világítástechnika munkatársai igyekeznek a vásárlók kedvében járni azzal, hogy a LED fényforrásokat gyártó cégek legjobb ár-érték aránnyal rendelkező termékeire felhívják a figyelmet

Mindezt azért tehetik megalapozottan, mert egyébként is kizárólag valós gyártói garanciával rendelkező, magas műszaki tartalmú, a valóságnak megfelelő paraméterekkel bíró LED fényforrások forgalmazása tartozik a tevékenységi körükbe. Ennek megfelelően a nem bizonyított eredetű, illetve hamis adatokkal forgalmazott termékek árusításától meredeken elzárkóznak.

Szóval mindenképp érdemes figyelmesen szemlélni a jelen cikkünket, mert csakis magas minőséget képviselő LED izzókat fogunk ajánlani, méghozzá meglepően kedvező árfekvéssel.

Hogyan lehetséges a minőségi fényforrások beszerzése olcsón?

Ha ismerjük a gyártók szokásait, akkor hatékonyan tudjuk kihasználni a belőlük adódó lehetőségeket is. Fontos információ például, hogy a folyamatos fejlesztéseknek hála, a nagyobb forgalmazók minden második vagy harmadik hónapban finomítást végeznek a LED izzók paraméterein.

Így meglehetősen gyakran megesik, hogy az alig két hónappal korábban piacra dobott fényforrásokhoz jóval kedvezőbb, gyári akciós áron lehet hozzájutni. Sőt, olykor a sorozatos finomítások miatt a kiküldött csomagban már az újabb, magasabb teljesítményű és alacsonyabb fogyasztású égők kapnak helyet.

A legjobb pedig az egészben az, hogy nekünk nem kell folyamatosan a gyártók webshopját böngésznünk a legjobb vételekért. A S-LIGHTLED világítástechnika ugyanis összeválogatta nekünk a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező opciókat.

Milyen típusú LED fényforrásokból tudunk választani?

A rendelkezésre álló LED fényforrások típusainak száma meglehetősen nagy. Legyen szükségünk éppenséggel izzókra kisebb, közepes vagy nagyobb méretű foglalattal rendelkező csillárokon és egyéb lámpatesteken, vagy keressünk fényforrást sport lámpákhoz, az S-LIGHTLED felületén meg fogjuk találni.

Emellett pedig szintén rendelkezésünkre állnak az autóba szánt fényforrások, LED vonalizzók, illetve foglalatokból is ki tudjuk választani a számunkra leginkább megfelelőt.

Hogyan tudjuk megtalálni a számunkra megfelelő LED izzót?

Az S-LIGHTLED-nél a LED izzók között könnyen értelmezhető kategóriákba vannak felosztva a világító eszközök típusai. Amint sikerül kiválasztani a nekünk érdekes kategóriát, kattintás után a felület át fog navigálni minket az adott oldalra.

Itt érdemes a képernyő bal oldalára tekintenünk, ahol egy remekül használható szűrő van a segítségünkre. Lehetőségünk van kiválasztani a számunkra szimpatikus gyártókat, szűrhetünk a teljesítményre és a formára, és egyéb technikai paraméterekkel is tudunk variálni.

A legjobb ár-érték aránnyal bíró LED izzók megtalálása tehát mostantól szinte gyerekjáték.

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában