Sport

2014.12.19. 09:46

Felpörögni az év utolsó mérkőzésére

Nyíregyháza - Az előjelek alapján szoros csata vár a Nyíregyházi KS-ra az MTK II otthonában az amatőr női kosárlabda NB-ben.

Nyíregyháza - Az előjelek alapján szoros csata vár a Nyíregyházi KS-ra az MTK II otthonában az amatőr női kosárlabda NB-ben.

Májusban idegenben, hosszabbítás után egy ponttal, októberben hazai pályán hárommal győzte le a Nyíregyházi KS az MTK II-t az amatőr női NB-ben. Ezek szerint a két csapat évzáró, szombati mérkőzésén is hasonlóan nagy csata várható a Városmajorban.

– Nem tudom, így lesz-e, mert amíg élvonalbeli meccs híján az MTK, akit csak lehet, mozgósítani tud erre a mérkőzésre, addig nálunk Földesi Vanessa kiesése nagy veszteséget jelent – mondta Farkasinszki Gyuláné, a kosársulisok edzője. – Az sem jött jól nekünk, hogy ellenfelünk szerdán egy ponttal kikapott Szegeden, mert az első csapatuk sem szerepel jól az élvonalban, így ez a mérkőzés jó lehetőség lesz számukra a bizonyításra, biztos vagyok benne, hogy mindent bevetnek majd a győzelem érdekében. Ezzel együtt úgy megyünk a pályára, hogy nyerni szeretnénk, de az is igaz: a Gödöllő ellen elmaradt bajnoki, majd a simán megnyert kecskeméti Hepp Kupa-mérkőzésünk és a már-már komolytalan Kiss Lenke KS elleni találkozónk nem igazán segítette a felkészülésünket. Remélem, ilyen sorozat után is fel tudunk pörögni az év utolsó mérkőzésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!