Helyi közélet

2017.01.08. 15:35

Fokozottan figyelnek az idősekre a nyírjákói polgárőrök

Nyírjákó - A Nyírjákói Polgárőrség munkatársai fokozottan figyelnek a településen az egyedül élő, idős emberek életkörülményeire a szokatlanul hideg időben.

Nyírjákó - A Nyírjákói Polgárőrség munkatársai fokozottan figyelnek a településen az egyedül élő, idős emberek életkörülményeire a szokatlanul hideg időben. K. Alexandra és Sz. László polgárőrök ellátogattak több idős, egyedül élő emberhez is, akiknek segítettek a tűzifa behordásában, szükség esetén a tűz meggyújtásában, de volt, akinek csak pár jó szó is elegendő volt, hogy biztonságban érezhessék magukat ebben a rendkívüli időjárásban.

A Polgárőrök a jövőben is látogatni fogják a rászorulókat, hogy segíthessenek a tüzelő előkészítésében, a bevásárlásban vagy akár a gyógyszerek beszerzésében is.

Nyírjákó Község Polgárőr Parancsnoka felhívja minden itt lakó ember figyelmét, hogy bármilyen észrevétele van, tudomást szerez olyan dologról, amit szokatlannak vél, azonnal jelezze a Polgárőrség felé!

- Nyírjákó Község Polgárőr Egyesülete -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában