Lakásáról árulta a tiltott szereket

Akt.:
Lakásáról árulta a tiltott szereket
Lakásáról árulta a tiltott szereket - © Fotó: police.hu
Nyíregyháza – Házkutatást tartottak: digitális mérleg, készpénz, több mint kétszáz önzáró tasak és egy kézzel írt feljegyzés, melyre nevek és összegek voltak felírva bizonyítják, hogy dílert csíptek a rendőrök.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást J. Richárd 26 éves és K. János 26 éves nyíregyházi lakosok ellen.

A nyomozók 2015. július 15-én Nyíregyháza belterületén igazoltatták K. Jánost, akinek a táskájában 39,6 gramm zöld növényi törmeléket találtak. A rendőrök a férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Ugyanezen a napon tartottak az Élet- és Ifjúságvédelmi Alosztály nyomozói két nyíregyházi helyszínen házkutatást, ahol összesen 116,1 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, amit szakértői vizsgálat alá vetnek. A rendelkezésre álló adatok alapján az egyik ház lakója, J. Richárd árulta is a tiltott szereket, melyet igazol a lakóházában talált és lefoglalt digitális mérleg, nagyobb mennyiségű készpénz, több mint kétszáz darab önzáró tasak és egy kézzel írt feljegyzést, melyre nevek és összegek voltak felírva.

A rendőrök J. Richárdot bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés