Lakásbetörések a megyében

Több mint egymillió forint készpénzt loptak el szerda reggelre egy nyíregyházi lakásból. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja, hogy az ismeretlen tettes hogyan jutott be.

11-ére virradó éjszaka ismeretlen tettes tört be egy nyírpazonyi házba, és egy tévét, egy táskát, valamint élelmiszert és italokat tulajdonított el. A lopással okozott kár kb. 150.000 Ft. A településen egy másik ház udvaráról ruhaneműt és kerékpárt, a nyitott melléképületből cipőt és légpuskát loptak.

A sértett kára kb. 70.000 Ft. Nyírtelek-Görögszálláson egy lakatlan épület ajtaját feszítették ki, és magnót, ruhaneműt, edényeket és egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el. A lopással okozott kár 100.000 Ft. Gyürén a tulajdonos észrevette, amint házának ajtaját feszegetik, kiment, mire az elkövetők elmenekültek.

Ekkor derült ki, hogy addigra már betörtek garázsába és szerszámoskamrájába, ahonnan 18 liter pálinkát, valamint egy motoros fűkaszát loptak el, összesen 130.000 Ft értékben. A rendőrség valamennyi esetben nyomozást indított az ismeretlen elkövetők után.

– Pusztai Sándor –
hirdetés