Lakatlan ház falába csapódott egy autó Szamossályiban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Nyíregyházán, a Váci Mihály utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, valamint a helyszínt biztosították.

Árokba csapódott egy személygépkocsi vasárnap délelőtt a 36-os számú főúton, Tiszavasvári és Nagycserkesz között. A balesetben egy ember sérült meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere vasárnap este Vásárosnaményban, a Rákóczi utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Lakatlan ház falába csapódott egy személygépkocsi vasárnap este Szamossályiban, a Petőfi utcában. A balesetben egy ember könnyebben sérült. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés