Lakhatatlanná vált egy ház Újfehértón – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Lakhatatlanná vált egy ház Újfehértón – Megyei katasztrófavédelmi hírek
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 26-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete kedden este Újfehértón, a Gyöngyvirág utcában. A helyi önkéntes- és önkormányzati tűzoltók mellett Nyíregyházáról érkezett egy hivatásos egység is. A tűzoltók a közművek kizárása után több vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A ház lakhatatlanná vált, ezért az ott élők rokonokhoz költöztek.

Kéményben lerakódott korom égett kedden este Paposon, a Petőfi utca egyik családi házánál. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. A fűtést más módon oldják meg az ott lakók a kémény kijavításáig. Személyi sérülés nem történt.

Egy román forgalmi rendszámú tehergépkocsi képzett forgalmi akadályt kedden este Ilk településen, miután az útról lesodródott és félig az árokba csúszott. Személyi sérülés nem történt. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a Nyíregyházáról érkezett tűzoltódaru segítségével emelték vissza az útra a rakomány nélküli járművet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés