Helyi közélet

2014.08.08. 15:28

A Hungaroringen jártak a gávavencsellőiek

Gávavencsellő - A Gávavencsellői Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai sikeres pályázatokat nyújtottak be a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-programjához.

Gávavencsellő - A Gávavencsellői Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai sikeres pályázatokat nyújtottak be a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-programjához. Az Erzsébet-tábor keretein belül harminc 11 és 18 év közötti, a helyi általános iskolában tanuló gyermek vehetett részt a mogyoródi Forma-1-es futam szabadedzésén. A kiránduláshoz az autóbuszt az önkormányzat biztosította ingyenesen a gyermekek részére. A részvételi díj önrésze gyermekenként kettőszáz forintba került, ha a pályázó tanuló családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladta meg a mindenkori minimálbér összegét. Ezen díj fizetését szintén átvállalta az önkormányzat.

A belépésre jogosító jegy mellé az alapítvány meleg ebédet és bőséges úti csomagot is biztosított a gyerekeknek. A fiatalok olyan világsztárokat láthattak élőben padlóig nyomni a gázt, akiket eddig csak a képernyőkön keresztül csodálhattak. Fantasztikus élményben volt részük, amit soha nem felejtenek – újságolta Molnárné Márton Katalin.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában