Lángokban állt szerdán fél Szabolcs-Szatmár-Bereg – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Lángokban állt szerdán fél Szabolcs-Szatmár-Bereg – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 20-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Szerdán tizenhárom alkalommal vegetációs tűznél avatkoztak be Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói. Nyírbátorban száz, Fényeslitkén kétszáz, Demecserben százötven, Fábiánházán ezerkétszáz, Tuzséron ötszáz, Kisvárdán ötven, Tiszabercelen ezer, Aranyosapátinál hétszázötven, Dombrádnál száz négyzetméteren, Kemecsén egy, Gyürén kettő, Zsurkon fél hektáron égett foltokban a száraz fű és az avar. Nyírbátorban a nádas égett, amely nyárfaerdőt veszélyeztetett. A beavatkozók több vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Lesodródott az útról és az út szélén munkálatokat végző hét ember közé hajtott egy személygépkocsi Papon szerda délután. Az balesethez a kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. A mentők kilenc embert szállítottak kórházba, közülük kettőt mentőhelikopterrel.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Pap - Árokban dolgozó közmunkások közé csapódott egy gépkocsi. Kilencen sérültek meg abban a balesetben, ami Papon történt 2019. március 20-án 13 óra 32 perckor. A járművezető Audi típusú személygépkocsijával közlekedett Papon, a Kossuth úton. A gépkocsivezető egy kanyarban – eddig tisztázatlan o...
hirdetés