Lángolt a ház Virányoson, eszméletlen idős asszonyra bukkantak a tűzoltók – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Lángolt a ház Virányoson, eszméletlen idős asszonyra bukkantak a tűzoltók – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 14-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Teljes terjedelmében égett egy lakóház egyik szobája és tetőszerkezete csütörtök délután Virányoson, a Deák Ferenc utcában. Az épületben egy eszméletlen idős asszonyt találtak a nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók, akik a mentők kiérkezéséig az újraélesztését megkezdték, a mentőegységek pedig stabilizálták az állapotát. A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Gázvezetéket rongált meg egy munkagép csütörtökön délután Kékcsén, a Fő utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a gázcsövet elszorították, a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség iparbiztonsági felügyelője káreseti helyszíni szemlét végzett.

Kidőlt fa akadályozta a közlekedést csütörtök délután a 36-os számú főúton, Tiszavasvári közelében. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Nyíregyháza mellett Újtelekbokorban egy akácfa hasadt ketté, amely egy épület tetőszerkezetére dőlt, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés