Lángolt az aljnövényzet Mátészalkán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. árpilis 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. árpilis 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. árpilis 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi az útról lesodródott, villanyoszlopnak ütközött és egy lakóház kerítését átszakította csütörtök délben Fehérgyarmaton, a Sport utcában. Az ütközéstől a villanyvezeték az oszlopról leszakadt. A város hivatásos tűzoltói biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig, valamint a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Kétszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet csütörtök délben Mátészalkán, az Ipari út mellett. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. Levelek külterületén szintén meggyulladt aljnövényzet oltásához riasztották a baktalórántházi hivatásos tűzoltókat csütörtök délután, a kétszáz négyzetméteren felcsapó lángokat egy vízsugárral oltották el a tűzoltók. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Lehasadt faágak eltávolításához kérték az újfehértói önkormányzati tűzoltók segítségét csütörtök délelőtt Újfehértón, a Mártírok utcai óvoda udvarán. A tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt képzett ágakat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés