Lángolt egy nyíregyházi ház teteje – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Lángolt egy nyíregyházi ház teteje – Megyei katasztrófavédelmi hírek
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Százötven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete és padlástere égett szombat délután Jármiban, a Kossuth Lajos utcában. Személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Több kéménytűzhöz is riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében szombat este.
Nyírmadán, a Táncsics Mihály úton lévő lakóház kéményénél a baktalórántházi hivatásos tűzoltók-, míg Dögén, a József Attila utcában lévő családi háznál a kisvárdai hivatásos tűzoltók avatkoztak be kéziszerszámok és dugólétra segítségével, majd távolították el az izzó, parázsló részeket.

Egy családi ház kandallójának kéménye és az azt körülvevő gerendák, valamint a nádpadolásos mennyezet égett szombat este Nyíregyházán, a Hegyi utcában. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral, kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészeket nagyteljesítményű ventilátorral átszellőztették. Az ott lakók a fűtés kijavításáig rokonokhoz költöztek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés