Sport

2016.03.12. 19:48

NYKC- Ez nehéz szülés volt!

Nyíregyháza - A két csapat hozta az egymás elleni formáját. A nyíregyházi és orosházi férfi kézilabda csapatok az utóbbi éveken rendre szoros és izgalmas meccseket játszottak.

Nyíregyháza - A két csapat hozta az egymás elleni formáját. A nyíregyházi és orosházi férfi kézilabda csapatok az utóbbi éveken rendre szoros és izgalmas meccseket játszottak. Így volt ez szombaton este is. Jól indítottak a házigazdák (2-0), ám utána kiegyenlített volt a játék, elsősorban védekezésben jeleskedtek a csapatok. Hol a hazaiak, hol a vendégek vezettek, ám két gólnál nagyobb előnyt a hajráig nem sikerült kiharcolnia egyik félnek sem.

Aztán 25-24 után zsinórban négy gólt lőttek a hazaiak ami el is döntötte a mérkőzést. A vendégek kockáztattak, a az egyébként jól védő cserekapus helyére mezőnyjátékos állt be, így az utolsó két gólt üres kapuba lőhették a nyíregyháziak, az elsőt a remekül védő oláh Zoltán révén. A küzdelmes izgalmas csatát így végül megnyerte az NYKC. Nem érdemtelenül.

Kézilabda: Férfi NB I B, Keleti-csoport

Nyíregyházi KC-Békés 29-26 (12-13)

Tiszavasvári út, 200 néző, v.: Natkay, Szalay.

NYKC: Nagy L. - Munkácsi 3/3, Pánczél, Bécsi, Gubó 10, Leiter 3, Illés 1. csere: Oláh (kapus) 1, Varga L. 3, Kurbely 4, Kaplonyi 1, Nagy Cs. 2, Braun 1. Szakmai igazgató: Varga Zsolt.

Kiállítások: 6, illetve 10 perc. Hétméteresek: 3/3, illetve 1/1. Junior: 32-20.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!