„Lassan csak így lehet átvészelni ezt az időjárást”

„Lassan csak így lehet átvészelni ezt az időjárást”
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – Nézzük, olvasóink hasznosnak tartják-e a légkondicionálást.

Kun Armand, tanuló

kun_armand

Megvan benne a kockázat, hiszen könnyen megfázhat, aki állandóan használja. De mára annyira a létezésünk részévé vált, hogy sokan valószínűleg el sem tudnák képzelni nélküle a mindennapokat.

Horváth Adél, tanuló

horvath_adel

Napjainkban szerves része az életünknek, de mértékkel kell használni, hiszen nagyon megnövelheti a villanyszámlát, illetve a klímából kifolyó kondenzvíz nem biztos, hogy a legegészségesebb.

Tamás-Encs Mirjam, főállású édesanya

tamas-encs_mirjam

Kocsiban használjuk, de nem visszük túlzásba, mert egy idő után fáj tőle a fejem és a torkom is. Otthon például nincs, és nem is tervezzük, hogy beépíttetjük, mert nem látjuk szükségét.

Koda Konrád, tanuló

koda_konrad

Szerintem manapság egyre gyakoribbak, az új építésű házak szinte mindegyikében ott vannak. Hasznosnak tartom, mert a nyarak egyre melegebbek, és lassan csak így lehet átvészelni ezt az időjárást.

HBN|Fotók: Matey István


Hajdú-Bihar - Az orvos szerint csak néhány fokkal kell hűvösebbnek lenni bent, mint amennyi a kinti levegő hőmérséklete. A forróságban többektől hallani, hogy nem bírják a klímázást. Egyesek tüsszögnek, másoknak fájnak az ízületeik, megint mások egyszerűen fáznak, és pulóvert vesznek fel a mester...
hirdetés