Sport

2014.08.18. 14:51

Négyen távozhatnak, öten érkezhetnek

Nyírbátor - A Nyírbátor NB II-es férfi kézilabdacsapata heti négy edzéssel melegít a bajnoki rajtra.

Nyírbátor - A Nyírbátor NB II-es férfi kézilabdacsapata heti négy edzéssel melegít a bajnoki rajtra. Váczi Sándor legénysége nyilvánvalóan szeretne kettőről az egyre jutni, azaz az elmúlt évadban elért második helyről előrelépne... Ugyanakkor az márt biztos, hogy a játékoskeretben jelentősnek mondható változások történnek.

Dévald Attila az „osztálytárs” Tiszavasvárihoz tart, a védőspecialista Ramzi külföldi munkavállalás miatt távozott, miként a jobbszélső Tuska Szabolcs is máshol folytatja. Jávor Márkó még nem jelentkezett, az ő sorsa tehát kérdéses...

A bátroiak természetesen erősítést is terveznek, olyannyira, hogy előfordulhat, öt friss szerzemény is csatlakozhat a gárdához. Ahhoz az együtteshez, amely csütörtökön Hajdúböszörményben előkészületi mérkőzésen lép pályára, augusztus 27-én pedig a román második vonalban szereplő Szatmárnémeti vendége lesz – két mérkőzést is játszik a házigazdával.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!