Nyíregyháza hírei

2014.04.19. 10:10

Az utcán bántalmazta a férfit - Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 18-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 18-án történt események összefoglalója.A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. Zsolt 37 éves nagyecsedi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. április 18-án 22 óra körüli időben Nagyecseden az utcán bántalmazott egy 38 éves szintén helyi férfit. A rendőrőrs munkatársai M. Zsoltot elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2014. április 18-án igazoltatták P. Barnabás Balázs 43 éves nyíregyházi lakost. Az intézkedés közben kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!