Látványsmink a VMK tetején Nyíregyházán

Látványsmink a VMK tetején Nyíregyházán
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Állatpark Zöld Piramisának cápaalagújában stílusosan egy gyönyörűen kisminkelt, felékszerezett sellő fogadta az újságírókat.

Október 9-én, szombaton ugyanis smink-és körömdíszítő versennyel, ékszerkiállítással kezdődik a Nemzetközi Tiszavirág Fesztivál a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrumban, ahol sztárokban sem lesz hiány.

A Barátok közt Bartha Zsoltja, Rékasi Károly pálinkakóstolót tart a vendégeknek, Bódi Sylvinek pedig látványsminket készítenek igen csak extrém körülmények között, a művelődési központ tetején, 26 méteres magasságban. A sminkelést egy tűzoltókocsi darujából kamerával közvetítik majd a földön lévőknek.

Színház az életük

Három nyíregyházi médiaszemélyiség, Kósa Árpád, a Kölcsey Televízió ügyvezetője, Szakács Tibor, a Retro Rádió ügyvezetője és Zajácz D. Zoltán, a Kelet-Magyarország főszerkesztő-helyettese még ennél is nehezebb feladatra vállalkozik: tériszonyuk ugyan nem lesz, viszont hármójuk életútjának egy-egy érdekes állomásából színházi jeleneteket rögtönöz a Dumaszínház Impro Társulata, amit a színpadon végig kell majd nézniük…

Az esti úgynevezett Életjátékban Sáfár Zoltán rendező vezetésével a négy színész, Gubás Gabi, Kraszkó Zita, Anger Zsolt és Mészáros Tamás szembesíti őket életük néhány lényeges vagy lényegtelennek tűnő mozzanatával, méghozzá kendőzetlenül, sok-sok humorral, iróniával.

– KM –
hirdetés