Leánykérős flashmob a Kossuth téren

Akt.:
Leánykérős flashmob a Kossuth téren
© Fotók: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Ezen a hűvös őszi délutánon Balázs Panna talán nem is nagyon értette, miért kell kedvesének pont öt óra előtt kávézni a Kossuth téren, de engedett Fedics Attila kérésének.

Aztán egy pici gyanú ébredt benne, amikor egyre több fiatal érkezett a szobor mellé, de csak álldogáltak, beszélgettek. Aztán a templom tornyában négyet kondult a harang, egész órát jelezve és még kiütötte a pontos időt, majd a kávézó hangszóróiból zene csendült fel, a fiatalok pedig táncolni kezdtek.

Attila zavart mosolya és csillogó szeme már csalafintaságot sugárzott, de Panna még gyanútlanul élvezte a táncos produkciót. Amikor egy másik dallam csendült fel, Attila felpattant a helyéből, hátra sietett, és kezében mindenki egy szál vörös rózsát tartva újra táncolni kezdett. Ekkor már felállni nem tudott az ifjú hölgy, főleg a dal végén, amikor a táncosok a rózsákból egy hatalmas szívet formáltak, Attila pedig térden állva, kezében gyűrűt tartva megkérte kedvese kezét.

A „váratlanul“ odasereglő hozzátartozók közül valaki hangosan rákérdezett: igen – mire Panna hangosan kimondta a szót, amire Attila várt – igen.
hirdetés