Lefocizta ellenfeleit a megyei kormányhivatal

Dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár átadja az 1. helyért járó kupát Kozma Péter Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kormánymegbízott jelenlétében
Dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár átadja az 1. helyért járó kupát Kozma Péter Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kormánymegbízott jelenlétében - © Fotó: tudósítónktól
Nyíregyháza – Budapesten tarolt megyénk kormányhivatalának labdarúgócsapata; ugyanis itt, a fővárosi Fáy utcai Illovszky Rudolf Stadionban rendezték meg szeptember 14-én a Kormányhivatalok III. Foci Tornáját és az ezzel egybekötött családi napot is.


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal labdarúgói végig kiváló formában játszottak, és a döntőben a Pest Megyei Kormányhivatal csapatát legyőzve megnyerték a tornát.

A labdarúgás mellett a konyhaművészetben is összemérték tudásukat a megyei kormányhivatalok. A Nyírségi Lefőzhetetlenek is szépen teljesítettek, bográcsgulyásukat a zsűri a 3. helyre értékelte. Az ajaki hagyományoknak megfelelően berendezett konyha és a népviseletbe (ajaki, tirpák, nyírségi) öltözött kormánytisztviselők lenyűgözték a szervezőket és a többi résztvevő csapatot is. Így nem okozott meglepetést, hogy a zsűri a focisikert követően különdíjjal jutalmazta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal csapatának főzőtudományát is.

KMSporthírek


hirdetés