szon-sportoldal

2015.11.01. 15:26

Szpari: a Diósgyőr kettő is kipipálva!

Nyíregyháza - Mivel a diósgyőriek második csapata volt a Szpari ellenfele, szokatlan időpontban, vasárnap játszotta hazai meccset az NB III Keleti csoportjának listavezetője.

Nyíregyháza - Mivel a diósgyőriek második csapata volt a Szpari ellenfele, szokatlan időpontban, vasárnap játszotta hazai meccset az NB III Keleti csoportjának listavezetője. A hazaiaknál Savo Rakovics és Zoran Kosztics is a lelátón foglalt helyet, helyükön Jagodics Bence és Csorba Szabolcs került a kezdőbe. A vendégeknél az élvonalban is játszók közül többen is pályára léptek. Tíz perc elteltével már vezetett a Szpari, egy szép akció végén Csorba beadását Igor Zofcak tíz méterről lőtte kapuba. Az első félidőben még több helyzete is volt a hazaiaknak, igaz Ovszijenko Volodimirnek is akadt dolga. A masszív diósgyőriek jól védekeztek és nem adták fel a gólszerzést sem. Igaz ez nem sikerült, csak a második félidő elején, amikor Ternován Patrik bal oldali szögletét Takács Tamás három méterről a kapuba fejelte.

Nem sokkal később hevesen reklamáltak a diósgyőriek, mert Rezes László közeli fejesénél szerintük nem haladt át a gólvonalon túl a labda. Az asszisztens szerint igen és ez döntött. Ismét megvolt a hazai előny amelyet Bacsa Patrik majdnem eltüntetett, ám hiába cselezte ki még a kapust is, az utolsó pillanatban sikerült felszabadítaniuk a hazaiaknak. Lüktető volt a játék, egyik csapat sem mondott le a további gólszerzésről így mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. Aztán Rezes parádésan passzolt a leshatáron kiugró Pölöskey Péter elé, aki tizennégy méterről a jobb alsó sarokba gurított. Ezt követően is érdekes és izgalmas volt a játék ám a hálók már nem zördültek meg. A Szpari jól játszó ellenfelet legyőzve szerezte meg újabb sikerét.

Labdarúgó NB III, Keleti csoport, 14. forduló

Nyíregyháza Spartacus - DVTK II. 3-1 (1-0)

Városi Stadion 1500 néző, V: Lovas ( Viczián, Pogonyi)

Spartacus: Ovszijenko - Szokol, Jagodics, Rubus, Törtei - Farkas (Pálinkás, 65.), Zofcák, Ramos, Csorba (Vámos, 78.) - Pölöskey (Kapacina, 80.), Rezes. vezetőedző: Mátyus János

DVTK II: Egyed - Galambosi, Mahalek, Tamás (Csicsvári, 55.), Kádas, Ternován, Kövér, Németh, Takács, Boros (Icsó, 64.) Bacsa. Vezetőedző: Sütő Szilárd.

Gól: Zofcák (10.), Rezes (59.), Pölöskey (77.) illetve Takács (56.)

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!